Співчуття з приводу смерті Лупея Володимира Павловича.

Сумна звістка прийшла в нашу училищну родину. На 84 році життя перестало битися серце  шанованої та поважної людини, колишнього директора нашого училища Лупея Володимира Павловича. 

Володимир Павлович народився в 1940 році в м. Шиманівськ, Амурської області, в Росії.  В 1960 році поступив на навчання в Куйбишевський технікум системи профтехосвіти, який закінчив в 1964 році, по спеціальності технік-технолог, майстер виробничого навчання. Після закінчення був направлений на роботу майстром виробничого навчання МПТУ – 7 м. Миколаєва.   В 1971 році наказом обласного управління профтехосвіти був призначений заступником директора по учбово-виробничій роботі ПТУ –1 при ВТК 316/ м. Миколаєва.   В 1975 році був призначений директором МПТУ – 2, а в 1976 році був затверджений на посаді заступника начальника обласного управління профтехосвіти з навчально-виробничої роботи.

В 1983 році Лупей В.П. був призначений директором  СПТУ – 1  м. Миколаєва (ВПУС). І працював на цій посаді до 2005 року. Під його керівництвом в 1990 році СПТУ-1 було реорганізовано у Вище професійне училище № 1 по підготовці молодших спеціалістів для суднобудівного заводу “Океан”,  створений музей-меморіал десанту  Ольшанського,на базі училища проводились республіканські  та обласні заходи. За багаторічну добросовісну працю Лупей В.П. нагороджений Орденом Трудового Червоного Прапора 1991 рік , “Ветеран праці”  – 1984 рік.

Колектив Вищого професійного училища суднобудування м.Миколаєва висловлює щирі співчуття родині Володимира Павловича. Світла пам’ять!

Прощання з Володимиром Павловичем відбудеться 29 червня 2024 року  об 11:00 від моргу Миколаївської міської лікарні №5 за адресою: пр. Богоявленський, 336.